امروز ۱۴۰۰/۰۵/۰۶

تاریخ انتشار :الإثنين, مي 24, 2021
عنوان :برگزاری دوره مبانی سلامت، ایمنی و محیط زیست HSE ارتقاء پایه نظام مهندسی(مجازی و آنلاین) خرداد 1400
متن خبر :

HSE مبانی سلامت، ایمنی ، محیط زیست  دوره

عمران  / معماری / ویژه صدور پروانه اجرا / تمدید کلیه پروانه ها

نام مدرس: دکتر علیرضا والی پور

دوره مجـــازی -آنلاین

زمان دوره روزهای :

دو شنبه         1400/03/17    ساعت  19-15

سه شنبه        1400/03/18    ساعت  19-15

تاریخ امتحان :

1400/03/25 -ساعت 13 ظهر

جهت ثبت نام اولیه دوره: پس از ورود به سایت دانشگاه شهید باهنر شیراز، وارد سامانه ثبت نام ویژه اعضاء نظام مهندسی شده و درصفحه کاربری خودتان از طریق پوشه

فعالیت ها < نام نویسی را انجام دهید . درزمان تکمیل شدن ظرفیت دوره برای پرداخت وجه یا بعبارتی "ثبت نام نهایی دوره"  از دانشکده باهنر با شما تماس گرفته می شود.

جهت ثبت نام نهایی دورهپس از ورود به سایت دانشگاه شهید باهنر وارد سامانه ثبت نام ویژه اعضاء نظام مهندسی شده و در صفحه کاربری خودتان از طریق پوشه پرداخت الکترونیکی پرداخت وجه دوره مورد نظر را انتخاب کرده و سپس اقدام به ثبت نام نمایید.

در صورت بروز هرگونه اشکال با شماره  07137380603 داخلی 302 آقای مهندس پناهیان تماس حاصل فرمائید.

نویسنده :مهندس شفیعی خانی
فایل پیوست :